Hit counter


vineri, 10 decembrie 2010

Fucking triangle.

Straniu lucru, sentimentul ..! Te poseda., te cuprinde, te invaluie, te ameteste,te minte , iti da iluzii si in final iti lasa un gust amar abandonandu-te ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dispare subtil si fulgerator, cu ochi reci si zambet viclean..
Sentimentul se invarte in jurul unui triunghi dezolant, amagitor, periculos de ademenitor. Caut in mintea mea de mult refulata si gasesc asa.
Triunghiul celor 3.
FIRST: LOVE
Despre iubire s-au zis multe teorii..Nu poti trai fara ea, nu exista liniste sufleteasca si psihica, nu exista fericire magica, nu exista unificarea absoluta trupurilor ..BlA Bla Bla.
Si totusi..la ce bun sa iubesti ? De ca sa iubesti ? De ce ai iubi ?
In final raman o inima zdrobita, dezamgire profunda, si prea multe lacrimi..Se merita ?
Urasc iubirea. Vreau sa o urasc.Nu e buna. E useless. exact ca o carpa de sters praful.
Ti-ai facut treaba cu ea, o arunci la gunoi. In schimb..Ea isi face treaba cu tine si te arunca in durere si tot tacamul.
De ce sa o iubesc si eu pe ea daca ea ma amageste si se joaca de-a v-ati ascunselea cu mine ?
"Ha ha, fraieroo, nu ai cautat unde trebuia, try again laterz >:) " ..Gen..
Nu,o refuz. Don't need her anymore. Trec peste tine, nu-mi folosesti :)
SECOND : DESIRE
Il vezi..primul contact cu ochii lui te furnica, te agita, Apoi cobori privirea si ti-o fixezi undeva pe buzele , apoi gatul sau pieptul lui. Iti place stilul lui vestimentar, iti plac incaltamintea lui in trend cu moda. Ba mai mult, iti place deoarece e cool si isi permite cu nerusinare sa scoata lenes un Dunhill negru si il aprinde parca cu idea preconceputa de a-ti face si tie pofta nebuna de a savura mizeria canceroasa..
Si incepi sa ai filme, idei, fantezii. Da..Dorinta incepe sa it dea tarcoale.
Ai fi surprinsa sa afli ca este mai a naibii decat iubirea. Puterea ei te depaseste in cateva minute ,lucru suprinzator faptul ca iubirea reuseste abia in cateva luni. Incepe sa iti creeze o oarecare stare d enervozitate, devii chiar emotiva, ai senzatia ca el e cel care l-ai cautat o mare parte din viata ta. Si pentru cateva minute sti ca ti l-ai dori. O noapte. Atat. Fara a sti daca este ceva provizoriu sau definitiv.
Dar, honestly ? ..Ti-ar mai sta gandul la asemenea intrebari. ?
Treci la fapte  Good luck and have a great sex.
THIRD : Atraction
Consider ca este singura care ramane, indiferent de conjunctura in care v-ati cunoscut, de tensiunea care s-a creat intre voi si imprejurarile in care v-ati revazut.
Ca e placuta, sti ?
Te simti ca un copil de cinspe ani in prezenta lui, inca de cand l-ai vazut. A existat de la bun inceput acel “ceva”..O scanteie..Care indifferent de ploaie, furtuna, cutremur, tornada, viscol..Arde acea vapaie ..Si e frumos, sti ?
Adica te simti ca traisti un fel de semi iubire de povesti. Voi, plimbandu-va pe strada, el iti cumpara gratios o vata pe batz, ca deh, e sezonu care cere, apoi servitzi intr-un cadru intim un vin fiert si realizati abia dupa 5-10 minute ca voi va priviti balosi, pierduti unul in ochii celuilalt. Apoi el o sa iti zica ca vai dom’le “arati mega bine in hainele care le porti:X ", ca abia acum a observat, tu o sa tzopai de entuziasm si urmeaza sarutul ala umed, care chiar si dupa ce ti-a soptit usor “sti..e tarziu..trebuie sa ma duc acasa, am un proiect pentru maine, ai grija de tine, te sun cand ajung, pup dulce paa ..”, ii mai simti gustul ..
Nu te astepta sa se dezvolte o minune de relatie pe baza unei atractii. Nu mereu cursul povestii unei relatii de durata e acelasi .:)
Vei realiza mai degraba ca te amagesti/ minti singura , in acelasi timp si pe el, iar el stiind ca tu minti, o sa te aprobe doar pentru ca , culmea, i-ai cazut deja draga si simte o satisfactie enorma sa stea in preajma ta.

Da..triunghiul amoros.
Dar cine oare nu a tecut prin ele ?
Si oare ..Care ar trebui ales ?
Incep eu.An-tan-te :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu